Home

 • OMG! Er bestaan nu Haribo Perzik snoepjes shots en die wil je proberen

  OMG! Er bestaan nu Haribo Perzik snoepjes shots en die wil je proberen

  Eerlijk is eerlijk, het maakt niet uit hoe oud je bent: bij het zien van een zak vol Haribo snoepjes wordt je toch gewoon erg blij? En dan vooral van de perzikjes! Ook groot fan? En ben je inmiddels oud genoeg om alcoholische dranken te nuttigen? Dan is een Tippy Shot onmisbaar tijdens jouw volgende vrienden avond!

  Déze nieuwe Haribo Perzik shot wil je zeker een keer proberen

  NIX onder 18! Geen 18? Geen alcohol

  Haribo drank

  Geen perziken in de vorm van snoepjes deze keer, maar wél in de vorm van drank. KATERTJE plaatste hun nieuwe shot op Facebook, en aan de reacties te zien valt deze aanwinst zeker in de smaak.

  Go Wild, Go Tippy!

  Op http://www.tippyshot.com kun je Tippy bestellen. En zo zoet als de perzik snoepjes er zelf uitzien, zo zoet ziet de inhoud van deze shotjes er ook uit. Je bestelt een Tippy 10 pack voor €12,95 via deze website. Belangrijk om te weten: één spotje Tippy bevat een alcoholpercentage van 10%. De nieuwe smaak is zó populair dat hij al snel was uitverkocht. Maar, zo’n succes wordt vast snel weer aangevuld. In de gaten houden, dus!

 • VIDEO: Meisje doet condoom om banaan met mond!

  VIDEO: Meisje doet condoom om banaan met mond!

  Presentatrice Gina was aanwezig bij het Total Loss festival. Door te draaien aan het rad konden mensen door een opdracht uit te voeren muntjes winnen. Een opdracht was echter wel heel bijzonder!🍌

  Bekijk hieronder het fragment:

 • Festival onder vuur na aankondigen Lil Kleine.

  Festival onder vuur na aankondigen Lil Kleine.

  TikTak Festival is in Rotterdam is het eerste festival in Nederland die Lil Kleine weer durft te boeken, maar uit reacties blijkt dat veel bezoekers hier niet achterstaan.

  De festivalorganisatie kondigt het optreden aan via Instagram. “Na een spectaculaire show in 2019 zal Lil Kleine ook dit jaar weer van de partij zijn.”

  In de reacties wordt duidelijk dat in ieder geval een deel van de bezoekers het te vroeg vindt voor een comeback. Zo kaart iemand op Instagram aan dat de zaak tegen Lil Kleine nog loopt en dat de organisatie die beter kan afwachten.

  Bekijk de Instagram post van TikTak hieronder:

 • Video: Beveiliger valt flauw naast kist Queen Elizabeth

  Video: Beveiliger valt flauw naast kist Queen Elizabeth

  Een beveiliger die in de nacht van woensdag op donderdag opgesteld stond bij de kist van de Britse koningin Elizabeth II viel flauw. Nadat de man van het podium was gevallen, werd de livestream enkele minuten onderbroken.

  Bekijk de video hieronder:

 • Uit onderzoek blijkt dat slimme mensen juist meer alcohol drinken!

  Uit onderzoek blijkt dat slimme mensen juist meer alcohol drinken!

  Ben jij ook elke weekend weer van de partij en drink je de nodige glazen alcohol. Niet getreurd! Want uit onderzoek blijkt namelijk dat juist slimme mensen meer alcohol drinken.

  Het onderzoek

  Het blijkt allemaal uit het volgende onderzoek dat is gepubliceerd in het British Medical Journal Open. Tijdens het onderzoek, onderzochten wetenschappers 6000 proefpersonen in Engeland. Vervolgens bleek het volgende: mensen die op hun elfde levensjaar al hoog scoorden op toetsen, dronken later in hun leven meer alcohol dan mensen die niet hoog scoorden.

  Het opvallende is: slimme proefpersonen bleven twee keer zo vaak alcohol drinken naar mate zij ouder werden. Wel hadden zij minder de neiging om zich tijdens een avond klem te zuipen. De minder slimme proefpersonen deden dit wel.

  Hier kunnen we de volgende conclusies aan verbinden. Allereerst, volgens dit onderzoek ben je intelligent wanneer je van bier of ander alcohol houdt. Ten tweede, maak je geen zorgen dat je de rest van je leven vaker last hebt van een kater. Want wanneer je ouder wordt geniet je nog steeds van een drankje, alleen kun je beter de maat houden.

 • Mart Hoogkamer pakt biergooier aan!

  Mart Hoogkamer pakt biergooier aan!

  Mart Hoogkamer was vorig weekend groot nieuws, want hij kreeg een flinke bierdouche op het Drentse Boerenrockfestival en liep van het podium af. Zo’n actie zien sommige mensen als een uitnodiging om ook eens een biertje te gooien naar een artiest die voor zijn fans wil komen zingen. En dus was het weer voor Mart Hoogkamer op Bruisend Reeuwijk.

  Alleen deze keer bleef Mart Hoogkamer staan toen hij een biertje naar zijn kop kreeg gesmeten en liet de zogenaamde biergooier uit het publiek verwijderen. Mart zong daarna het nummer ‘Kleine Jongen’ van Andre Hazes en had aan het einde van het nummer nog een boodschap voor de biergooier.

  Bekijk de video hieronder:

 • MOJO bevestigt concert Coldplay in Johan Cruijff ArenA

  MOJO bevestigt concert Coldplay in Johan Cruijff ArenA

  Concertorganisator MOJO deelt zaterdagavond een filmpje waarmee het gerucht dat Coldplay naar Nederland komt wordt bevestigd. Afgelopen week werd er al gehint dat de band naar Amsterdam zou komen in het kader van hun wereldtournee.

  In de videoclip van de song Humankind, die woensdag verscheen, was namelijk kort een beeld van een taxi te zien met daarop de tekst Amsterdam. Rechtsboven in beeld stond op dat moment in geheimtaal Johan Cruijff ArenA geschreven, waarmee al gehint werd op een mogelijk optreden van Coldplay in Nederland.

  Dat vermoeden werd zaterdagavond bevestigd met het filmpje van MOJO. Op een beeldscherm zijn een aantal planeten te zien waarna de tekst Music of the Spheres: World Tour verschijnt, en wanneer uitgezoomd wordt blijkt dat dit scherm in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam hangt. Wanneer het optreden plaatsvindt, is nog niet bekend.

  Zie hieronder die video van MOJO op Instagram:

 • Mart Hoogkamer stapt opnieuw podium af door bierdouche: ‘Dit is toch niet normaal?’

  Mart Hoogkamer stapt opnieuw podium af door bierdouche: ‘Dit is toch niet normaal?’

  Mart Hoogkamer heeft gisteravond opnieuw een optreden vroegtijdig moeten afbreken. De 24-jarige volkszanger kreeg op het Drentse Boerenrock Festival een bierdouche bij het begin van zijn optreden. Hij bleef aanvankelijk nog staan, maar toen hij het publiek aansprak, volgde er een nieuwe bierregen.

  Bekijk de video hieronder:

 • Jongen onthult hoe hij meisjes regelt in Albufeira

  Jongen onthult hoe hij meisjes regelt in Albufeira

  Presentatrice Gina vloog samen met Katertje af naar Albufeira om de feestgangers te interviewen bij Feestcafé Celebration.

  Tussen de vele feestgangers trof presentatrice Gina een jongen die uitbundig verstelde hoe hij een vrouw regelt in Albufeira.

  Bekijk hieronder het fragment:

 • Mart Hoogkamer annuleert optredens Zwarte Cross en Vierdaagsefeesten: vervanger al bekend!

  Mart Hoogkamer annuleert optredens Zwarte Cross en Vierdaagsefeesten: vervanger al bekend!

  Mart Hoogkamer is sinds de doorbraak van zijn hit Ik ga zwemmen een van de populairste feestgangers van ons land en dit weekend stond hij weer ingepland op een paar grote podia, maar dat kan op het laatste moment helaas niet doorgaan.

  Je kon vorige zomer de radio geen half uur aanzetten zonder dat de zomerhit van Mart Hoogkamer voorbijkwam. Sinds het succes van Ik ga zwemmen gaat Mart het ene na het andere festival af, maar nu moet hij er toch een paar laten schieten. De zanger kampt namelijk met ontstoken neusholtes.


  De organisatie van de Zwarte Cross is druk op zoek naar een vervanger, terwijl de Vierdaagsefeesten al geslaagd zijn in het vinden van een andere artiest. De zangeres Emma Heesters zal zondagavond optreden in Nijmegen om de afwezigheid van Hoogkamer op te vangen, al doet ze dat wel op een ander tijdstip. Mart zou oorspronkelijk van 23.15 tot 23.45 zijn muziek ten gehore brengen, maar Emma’s optreden gaat om 21:30 al van start.

  Via Instagram deelt Mart een foto van zijn ontstoken neusholtes. Bekijk zijn Insta-post hieronder:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.